Sunday, 16 December 2012

BILA AKAL LETAK DI LUTUT

SALAM 1 MALAYSIA


Inilah dia pengikut PEMBANGANG, akibat dah benci sangat dengan UMNO/BN program baik pun mereka nak SAILANG.

Majlis Khatan yang akan di anjurkan PERCUMA tidak menzalimi & menindas rakyat pun mereka benci. Lipan Bara rasa program ini pun tidak mengangu gugat mereka. Salah ke kalau ade pihak nak buat aktiviti untuk menjayakan "Tanggungjawap Sosial" ?

Tepuk dada, tanyalah selera. Mereka dah mula main kotor, perkara WAJIB untuk kaum lelaki ISLAM pun mereka cuba untuk sabotaj. Inilah akibat bila fahaman LIBERALISM menular ke dalam masyarakat.

Untuk rekod, PDM Pantai Hill Park adalah dalam Parlimen Lembah Pantai yang kerusiya disandang oleh Yang Berbohong (YB) Nurul Izzah seorang yang dah terang-terang membenarkan KEBEBASAN BERAGAMA.

Lipan Bara tidak hairan, kalau mereka menang nanti PERLEMBAGAAN & KEDAULATAN RAJA-RAJA akan dimansuhkan

Renungkanlah wahai sahabat.

Sekian

DEMI POLITIK, APA SAHAJA BOLEH


Salam 1 Malaysia

Untuk renungan anda

Kalau dahulu macam ini

 


Tapi sekarang semua sudah tukar
Kalau LIDAH MEMANG BERCABANG, pergi mana-mana pun akan BERCABANG juga.

Sekian

EKSEKUTIF NYA MELAYU DI MATA DAP

Salam 1 Malaysia

Sedia maklum semalam 15/12/12, berlangsungnya Pemilihan Jawatankuasa Eksekutif DAP. Daripada senarai Jawatankuasa Eksekutif yang menang semuanya adalah daripada Bangsa Cina yang rata-rata orang lama dalam DAP. Walaupun ada beberapa MELAYU mencuba nasib untuk bertanding tetapi semuanya TEWAS.  .........Untuk rujukan, klik >>>>EKSEKUTIF DAP

Apa yang Lipan Bara nak kongsikan adalah mudah, sebenarnya DAP adalah parti RACIS & PARTI KRONI. Selama ni mereka sibuk kata UMNO/BN ni lebih mengutamakan KRONI, tapi sebenarnya mereka lebih TERUK.

Yang menyedihkan ada juga MELAYU yang tak sedar diuntung berada dalam DAP, untuk pengetahuan sampai mati pun korang takkan rasa duduk kerusi panas EKSEKUTIF DAP tu. Jangan disebabkan se-ekor nyamuk, Bangsa Melayu korang gadaikan. Masih tak sedar ke, apa AGENDA DAP? Jangan sampai esok, BILA MALAYSIA TERGADAI, SISTEM RAJA DIMANSUHKAN & PERLEMBAGAAN DIGUBAL  dan pada masa itulah baru kita menyesal.

Patutnya kita sebagai MELAYU MALAYSIA perlu beruntung dengan KEISTIMEWAAN yang sekian lama kita perolehi. Adakah kita mahu menjadi MELAYU SINGAPURA, yang sudah hilang Identiti bangsa, hilang taraf bumiputra, dan kuasa politiknya. 

GUNAKAN KUASA KITA SEBAGAI PENGUNDI UNTUK MEMASTIKAN AGAMA ISLAM, KEDAULATAN RAJA-RAJA & BANGSA MELAYU terus diperlihara. Tiada parti lain selain UMNO/BN  yang selama ini bermatian-matian untuk mempertahankanya. 


SEKIAN