Sunday, 30 September 2012

RAMPASAN KUASA TERANCANG

Pernah tidak kita terpikir sekiranya PRU 13 ini akan berpihak kepada pembangkang.

Jika kita ungkap kisah semasa Anwar Ibrahim menjadi Timb Perdana Menteri, pada masa itu, Kapal Singh sendiri mengatakan ada bukti yang mengaitkan Anwar Ibrahim dengan kes liwat.

Sekiranya Anwar Ibrahim menjadi Perdana Menteri selepas PRU 13 dan Kapal Singh akan mengungkit semula bukti yang ada ditanganya bagi menghumban Anwar ke Sungai Buluh. Apa yang akan jadi kepada MELAYU

Kalau dilihat kepada kecenderungan pembangkang bagi PRU 12, DAP adalah parti kedua terbanyak selepas PKR yang meletakan calon untuk bertanding. Secara tidak langsung, kerusi Timb Perdana Menteri mungkin akan berpihak kepada DAP.

Pada masa itulah DAP akan mengerakan segala kapisiti yang ada untuk mengantikan tempat Anwar Ibrahim. Pada masa itulah semuanya akan berubah. Tiada lagi kuasa politik melayu, mungkin kedaulatan raja-raja akan dihapuskan dan semasa itu la MELAYU AKAN MELUKUT DI TEPI GANTANG.

Adakah kita tidak sedar? Wadah perjuangan MELAYU dah terbukti terletak dibawah UMNO. Bersamalah kita menguatkan barisan DEMI AGAMA, BANGSA & NEGARA


RENUNGKANLAH WAHAI SAHABAT