Wednesday, 20 March 2013

PARLIMEN BELUM DIBUBARKAN.

SALAM 1 MALAYSIA.

Heboh 1 Malaya, parlimen sudah dibubarkan. Ramai juga PM dan ahli nujum. Dikhabarkan PM mengadap YDP AGUNG pada pagi 20 March 2013 mungkin pertemuan itu juga membincangkan hal -hal negara dan  mungkin mengenai PRU. Walau bagaimanapun, pembubaran parlimen telah dinafikan oleh PEJ JPM melalui twitter.

Tetapi yang pasti, PRU semakin hampir. Siap siagakan semua JENTERA BN untuk menolak FITNAH & POLITIK KOTOR PAKATAN PEMBANGANG

#tolakpembangkang

UNDI PAKATAN RAKYAT = UNDI KEHANCURAN


Mereka tertinggal sesuatu. NAK BAGI KRISTIAN GUNA KALIMAH ALLAH, UNDILAH BULAN.

Cetek sungguh pemikiran mereka, disaat demam PRU13 yang sedang melanda ini segala jenis psikologi mereka tonjolkan. Kene ingat kalau undi BULAN makna kita juga undi PAKATAN RAKYAT. Yang sedia maklum ada DAP n PKR di dalamnya, yang semua sudah tahu mereka ini membenarkan LBGT & PLURALISME AGAMA.

Yang terbaru, melalui Ex-Speaker Perak mencadangkan status Bumiputera dimansuhkan kerana tidak relevan. Peringatan, kalau taraf Bumiputera dimansuhkan, maka hak-hak kita sebagai melayu akan terhapus, tiada lagi Per 153, Perlembagaan Malaysia dapat dipertahankan. Dan mungkin suatu hari nanti kita akan MELUTUT DI TEPI GANTANG.Jadikan petikan lagu WARISAN ini sebagai renungan untuk kita.

Anak kecil main api

Terbakar hatinya yang sepi
Air mata darah bercampur keringat
Bumi dipijak milik orang


Nenek moyang kaya-raya

Tergadai seluruh harta benda
Akibat sengketa di antara kita
Cinta lenyap di arus zaman