Thursday, 31 January 2013

BILA PANDAI TAK BOLEH DI AJAR : PART 3

Salam 1 Malaysia

Mungkin mereka ini dah tiada isu nak hentam DS Najib dan Barisan Nasional. Sampaikan ucapan Bunting Tahun Baru Cina daripada Kerajaan Barisan Nasional pun mereka mempersoalkan


Nak jadi pegawai politik tapi tak tahu Sejarah Politik negara. Sedar tak, MCA adalah Parti Kompenan Barisan Nasional yang dah sekian lama dan kalau bertanding dalam pilihanraya pun menggunakan BENDERA  BARISAN NASIONAL.

Secara tidak langsung ianya mengambarkan kekuatan BARISAN NASIONAL tetap utuh walaupun dilanda TSUNAMI. Bukan macam PAKATAN RAKYAT, sembang lebih tapi agenda politik pun berbeza, Bertanding PRU pun mengunakan NAMA PARTI SENDIRI tidak mengunakan atas tiket PAKATAN RAKYAT.

Persoalanya Pakatan Rakyat sudah berdaftar ke sebagai satu Parti?

Sekian

PEGAWAI YANG BERBOHONG NURUL IZZAH DIMALUKAN

SALAM 1 MALAYSIA

Demam PRU 13 semakin dirasai di Lembah Pantai. Barisan Nasional telah membuka langkah dengan menaikan Bendera Gergasi BN di sekitar Lembah Pantai. Di pihak PEMBANGANG mengatakan ia salah.


Tergerak Lipan Bara untuk bertanya kepada Pegawai Yang Berbohong Nurul IzzahDengan mudah pegawai kata ini tidak salah kerana tiada perkataan UNDILAH PAKATAN RAKYAT.


Tetapi bila ditanya lagi, Pegawai Yang Berbohong Nurul Izzah terus diam membisu seolah pihak mereka yang betul.

Jika kita buka sejarah semenjak perakhirnya PRU 12, berapa kali mereka ni buat JELAJAH CERAMAH POLITIK dan PERHIMPUNAN JALANAN

Tepuk dada, tanya selera. Janganlah tahu melihat kesalahan orang lain kalau sendiri pun buat salah . Siap ada DANA entah dari mana datangnya buat JELAJAH SATU MALAYSIA untuk memfitnah dan membohongi rakyat.

#TAKNAKPEMBANGKANG