Sunday, 25 November 2012

Yang Berbohong Nurul Izzah : Menipu Lagi

Salam 1Malaysia,

Ini adalah kebenaran yang perlu diketahui umum. Yang Berbohong Nurul Izzah memang seorang yang MENIPU sedih warga/pengundi Lembah Pantai kerana mempunyai seorang Yang Berbohong (YB) seperti ini

Umum tahu, projek peleberan  di persimpangan Jalan Pantai Permai oleh DBKL yang telah dirasmikan oleh DATO RAJA NONG CHIK pada Mac 2012. Projek tersebut adalah termasuk dengan pemasangan Lampu Isyarat  untuk melancarkan aliran trafic di kawasan itu. Walaubagaimana pun projek itu diberhentikan dahulu bagi memberi laluan kepada penjaja yang masih berniaga sementara menunggu kedai mereka siap untuk dipindahkan.Yang Berbohong Nurul Izzah di laman TWITTERnya tanpa segan silu kononya mengaku usaha ini adalah daripada pihak PKR. Sudah tentu BN punya kerja, YANG BERBOHONG ni mahu mendapatkan publisiti murahan.
Kebenaran sebenarnya sudah terbukti Yang Berbohong Nurul Izzah sendiri pun tidak tahu mana terletaknya persimpangan Pantai Dalam, membuktikan Yang Berbohong ini hanya tahu menjaga hal lain daripada menjaga kawasan sendiri ibarat KERA DI HUTAN DI SUSUKAN, ANAK DIRUMAH MATI KELAPARAN.