Thursday, 21 February 2013

PENERIMA BR1M ADALAH HAIWAN?

Salam 1 Malaysia,

Akhirnya, usaha murni KERAJAAN BN untuk kongsi pendapatan negara bersama rakyat tanpa mengira pahaman politik telah disalah ertikan PEMBANGANG. 

Mungkin RM 500 dan RM 250 melalui BR1M 2.0 yang diagihkan tidak besar nilainya tetapi dengan nilai    itulah rakyat bawahan yang berpendapatan kurang daripada RM 3000 dapat belanja barang dapur sekurangnya-kurangya untuk stok 2-3 bulan.

Nilai sendiri apa yang terjadi di depan mata kita semua. dan renungkan lah, adakah penerima seperti dibawah ini adalah HAIWAN?
Ada mata pandang, ada telinga dengar. Jangan kerana taksub nasib rakyat lain diperjudikan.

Sekian

YANG BERBOHONG NURUL IZZAH MENAGIH SIMPATI


INI ADALAH SATU PEMBOHONGAN YANG NYATA.

Di pihak DRNC tiada satu persetujuan pun untuk berdebat, tetapi di pihak YANG BERBOHONG Nurul Izah khususnya Asyik Mau Kencing (AMK) Lembah Pantai sudah pun mengedarkan risalah yang kononya ada satu DEBAT akan diadakan.

Nyata ini satu cara menjual nama DRNC untuk menagih simpati Pengundi Lembah Pantai. Mungkin merasakan Pengundi Lembah Pantai sudah beralih arah, pihak PEMBANGANG cuba membuat provokasi seperti ini.

Semalam, semasa perasmian BILIK GERAKAN BN PDM PANTAI HILL PARK, DRNC mengatakan ia memang tidak akan berdebat tetapi mahukan YANG BERBOHONG NURUL IZZAH untuk menyenaraikan apa kerja yang telah dilakukan sepanjang satu penggal di Lembah Pantai selain tahu mempertikaikan segala benda baik yang KERAJAAN BN lakukan.

Sekian