Sunday, 23 September 2012

Apa Kene Mengene Dengan Pengundi Lembah Pantai ?

Lipan Bara amat sedih dengan status Ahli Parlimen Lembah Pantai yang dipegang oleh Nurul Izzah, sepatutnya beliau lebih mementingkan isu-isu yang berkaitan  pengundi Lembah Pantai tetapi lebih sibuk dengan isu Kehilangan Kawalan Radar di Pusat Kawalan Udara.......rujuk SINI.

Adakah ini sebenarnya mengambarkan Nurul Izzah kononya ingin menjadi HERO, umpama "Kera di hutan disusukan, Anak di rumah mati kelaparan" sepanjang tempoh sepenggal yang dimilikinya sebenarnya tiada satu percapaian yang boleh dibanggakan oleh beliau sendiri. Sebagai contoh isu pemindahan penjaja ke Pusat Penjaja Bazaria Pantai, adakah memalukan apabila Nurul Izzah hanya mampu mengkritik dan dalam pada masa yang sama tiada CADANGAN untuk membina Pusat Penjaja yang mengikut apa yang dipikirkan  beliau.

ternyata BUKAN YB LEMBAH PANTAI, Senator Dato Raja Nong Chik lebih mementingkan nasib Pengundi Lembah Pantai yang dalam masa yang sama bukan semuanya pengundi BN. Dengan rendah hati, segala sumbangan dan bantuan disalurkan kepada semua yang layak.

Persoalanya, di mana perginya Nurul Izzah?

Kalau dulu PKR sendiri cakap UMNO menggunakan POLITIK WANG untuk membeli undi tetapi kini kita lihat, Pakatan Rakyat berbelanja BESAR untuk berkempen sampai membeli sebuah BAS MEWAH untuk Tour satu Malaysia dan menyewa Pesawat Peribadi untuk ke Sabah & Serawak.....Agak-agak daripada sumber mana duit itu datang.

Pikir-pikirkan wahai pengundi PEMBANGANG, jangan sampai anda DIBANGANGKAN oleh Pakatan Rakyat